skip to Main Content

Terug naar de kust

Ik ben sinds juli 2019 bezig met een project aan de Franse en Belgische kust.”

Ik ben getriggerd door het boek ‘Rivages ‘ van Harry Gruyaert. Ik wil  foto’s maken aan deze kusten die een zeker mate van verrassing en verwondering in zich hebben. Ik laat me hierbij leiden door kleur, licht, vormen en vlakken. Het is een mooie zoektocht langs deze kusten en ik ben hier voorlopig nog wel even mee bezig.

 

Yvonne van Gils.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit. Vanwege Covid - 19 nu ONLINE 

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top