skip to Main Content
Workshop 6 Augustus 2018 Met Bart Siebelink | Op Jacht Naar Metaforen

Workshop 6 augustus 2018 met Bart Siebelink | Op jacht naar Metaforen

In de workshop ‘Op jacht naar metaforen’  richt fotograaf Bart Siebelink zijn lens op natuur, maar kijkt verder dan zijn onderwerp. 

Het zijn niet zomaar dieren, planten of landschappen die hij in beeld brengt.De kijker vindt altijd een aanknopingspunt dat prikkelt en de fantasie uitdaagt.In deze workshop maakt Bart jou deelgenoot van zijn speciale manier van kijken. Je leert te denken en fotograferen vanuit associatie en fantasie. De gewoonste onderwerpen krijgen daardoor opeens een nieuwe betekenis. Fotograferen zal daarna nooit meer hetzelfde zijn.

Wat heb je nodig?– Camera met macro lens.– Laptop of Ipad waarop je je foto’s kan laten zien.– Statief– Een gezonde dosis fantasie.

De workshop is op maandag 6 augustus 2018 en start om 13.30 uur en duurt tot rond 17.00 uur.

Heb je interesse? Geef je op voor 1 augustus 2018 via fotografencafekasteelwoerden@gmail.com. De workshop wordt aangeboden voor de speciale prijs van € 87,50 inclusief zomers fotodiner in het romantische restaurant van Kasteel Woerden. Heb je geen tijd mee te dineren dan is de prijs € 69,50. Na aanmelding ontvang je een factuur.

Top
Back To Top