skip to Main Content

FOTOGRAFENCAFÉ KASTEEL WOERDEN is een niet op winst gerichte organisatie voor en door fotografen, die avonden organiseert in Kasteel Woerden.

We mogen gebruik maken van Grand Café, restaurant en de Ridderzaal in Kasteel Woerden om een ongedwongen podium te bieden voor fotografen uit het hele land en voor allen die geïnteresseerd zijn in fotografie. De bijeenkomsten zijn op de eerste maandag van de EVEN maanden.

Gedurende de Covid – 19 periode zijn we helaas genoodzaakt onze samenkomsten vooralsnog op te schorten. We gaan echter wel ONLINE door.

We willen onze passie voor de fotografie met elkaar delen; kennis en inspiratie uitwisselen, van elkaar leren en informeel met elkaar genieten. Dat kan in het workshop-programma, tijdens de fotografen-diner, Fotoplaza, of in de avond rond de portfolio-reviews.

’s Avonds willen we je laten inspireren door een gepassioneerde spreker, die zijn werk toont.  Er is ruime gelegenheid je eigen werk onder daglichtlampen te bespreken met collega’s of om het voor te leggen aan deskundige fotobesprekers. “FOTOGRAFENCAFÉ KASTEEL WOERDEN is een leerfabriek!” aldus Lars Boering.

DE ORGANISATOREN VAN FOTOGRAFENCAFÉ KASTEEL WOERDEN ZIJN:

Aart Sliedrecht
M 06 22 90 85 38
aartsliedrecht@gmail.com

Peter Paul Oostveen

Bram Tackenberg

Wies den Ouden

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit. Vanwege Covid - 19 nu ONLINE 

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top