skip to Main Content
bert muller, aart sliedrecht, mirjam leeflang en josée van attekum | foto: carl de keyzer

FOTOGRAFENCAFÉ KASTEEL WOERDEN is een niet op winst gerichte organisatie voor en door fotografen, die avonden organiseert in Kasteel Woerden.

We mogen gebruik maken van Grand Café, restaurant en een zaal in Kasteel Woerden om een ongedwongen podium te bieden voor fotografen uit het hele land en voor allen die geïnteresseerd zijn in fotografie. De bijeenkomsten zijn op de eerste maandag van de EVEN maanden.

We willen onze passie voor de fotografie met elkaar delen, kennis en inspiratie uitwisselen en van elkaar leren en informeel met elkaar genieten. Dat kan in het middagprogramma, tijdens de fotografen-diner, of in de avond.

’s Avonds willen we je laten inspireren door een gepassioneerde spreker, die zijn werk toont.  Er is ruime gelegenheid om je eigen werk onder daglichtlampen te bespreken met collega’s of om het voor te leggen aan deskundige fotobesprekers. ’s Middags staan er workshops, masterclasses, filmmiddagen en portfolio-avonden op het programma. “FOTOGRAFENCAFÉ KASTEEL WOERDEN is een leerfabriek!” aldus Lars Boering.

DE ORGANISATOREN VAN FOTOGRAFENCAFÉ KASTEEL WOERDEN ZIJN:

Aart Sliedrecht

M 06 22 90 85 38

aartsliedrecht@gmail.com

Bert Muller

M 06 50 25 10 89

BertMbeeld@gmail.com

Michel Maat

M 06 14 69 16 10

Peter Paul Oostveen

06 55 70 74 64

 

Bram Tackenberg

06 14 68 78 69

 

Carla Vleeshouwer

Margriet Jansz

 

Top
Back To Top