skip to Main Content

Het genre van deze serie is landschapsfotografie: Mijn keuze is de rivier de Lek met zijn uiterwaarden als onderwerp te gaan gebruiken. De titel is:  “Mijn Lek”.

Ik probeer de verbeelding van de werkelijkheid te zoeken. Het gaat meer om sfeer dan om werkelijkheid. Meer om het gevoel dan over wat er echt gaat gebeuren of is gebeurd. Visueel wil ik dat benaderen door onscherpte en beweging. Dramatiek, dreiging, ongrijpbaar en kracht zijn voor mij de kernwoorden in deze serie. Daarom is de serie zwart wit geworden met diepe dichtgelopen zwarte partijen.

Sleutelwoorden als wind, lucht, water, kribben, strandjes, riet etc. zijn voor mij de landschapselementen die ik in beeld breng.

Het eindresultaat wordt een fraai boekwerk.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit. Neem je portfolio mee.

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang als eerste  een uitnodiging voor onze bijeenkomsten.

Back To Top Top