skip to Main Content

FotoPlaza op BredaPhoto:

Zaterdag 22-09-2018 vanaf 15.00u: Met FOTOPLAZA beogen we uitwisselingen waar kan dat nog mooier dan tijdens BredaPhoto.

Locatie: Theaterzaal Nieuwe Veste, Molenstraat 6, 4811GS Breda.
Toegang: Gratis!

We bieden aan Arjan Spannenburg, Bram Tackenberg, Jessica Brouwer, Pauli Gerritsen, Monica Ehlting de unieke gelegenheid hun fotowerk te presenteren aan publiek.

FotoPlaza blijkt in Woerden een programmaonderdeel met een gouden randje te zijn. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. We vragen moed en enthousiasme  Je krijgt gedurende 10 minuten de beschikking over een beamer, een groot scherm en de microfoon.

Je kunt zo in gesprek gaan met aanwezig publiek. Fotografen met ambitie  en zeker ook studenten van fotografie-opleidingen zien wij graag het podium betreden. Onze vaste gasten van de avonden in Kasteel Woerden, leden van fotoclubs, foto-verzamelaars & -liefhebbers en natuurlijk de festival-bezoekers zijn van harte welkom als publiek.

Op FotoPlaza is ook een leestafel met recente catalogi, expositieagenda,interviews en fotoboeken. Hier kun je jouw eigen aankondigingen en visitekaartjes aan toevoegen.

Er zijn in middels voldoende deelnemers op BredaPhoto, je kunt je natuurlijk wel aanmelden voor Fotoplaza op 1 oktober in Kasteel Woerden.

 

 

 

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit. Vanwege Covid - 19 nu ONLINE 

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top