skip to Main Content

FotoPlaza | 22-09-2018 | 15.00 – 16.30

Met FOTOPLAZA beogen we uitwisseling. We bieden je de unieke gelegenheid je fotowerk te presenteren aan publiek.Waar kan dat nog mooier dan tijdens BredaPhoto.FotoPlaza blijkt in Woerden een programmaonderdeel met een gouden randje te zijn. Aan deze activiteit zijn geen kosten verbonden. We vragen moed en enthousiasme  Je krijgt gedurende 10 minuten de beschikking over een beamer, een groot scherm en de microfoon. Je kunt zo in gesprek gaan met aanwezig publiek. Fotografen met ambitie  en zeker ook studenten van fotografie-opleidingen zien wij graag het podium betreden. Onze vaste gasten van de avonden in Kasteel Woerden, leden van fotoclubs, foto-verzamelaars & -liefhebbers en natuurlijk de festival-bezoekers zijn van harte welkom als publiek.

Zo kun je je opgeven: Stuur een mail met een korte beschrijving van je presentatie en minimaal 5 fotobestanden in jpg naar fotografencafekasteelwoerden@gmail.com. Je ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons.

Op FotoPlaza is ook een leestafel met recente catalogi, expositieagenda,interviews en fotoboeken. Hier kun je jouw eigen aankondigingen en visitekaartjes aan toevoegen.

 

Top
Back To Top