skip to Main Content

“De Waternimfen”

De serie “De Waternimfen” laat tien levenslustige 60+ dames in zwempak zien. Niet geflatteerd neergezet, gewoon zoals ze zijn: Powervrouwen. Ondernemers, ambtenaren, gepensioneerden, oppasoma’s enz. Ondanks hun verschillende achtergrond vormen zij een hechte groep. Het sociale gebeuren binnen de zwemclub is net zo belangrijk als het werken aan de conditie.

Het was niet eenvoudig  de dames zover te krijgen dat zij voor mij wilden poseren. En dan nog in badpak ook! Zij vonden zelf dat zij niet meer aan het schoonheidsideaal uit de modebladen beantwoordden om in badpak op de foto te gaan. Maar niet alleen de dames zelf hadden enige schroom. Ook de kinderen lieten kritisch van zich horen “Ma, dat doe je toch niet!”

Aan de shoot ging een uitgebreid interview  vooraf. Als nieuwkomer bij de club wilde ik meer weten van mijn waternimf. Van elke nimf zijn vervolgens twee foto’s gemaakt. Eén met een blauwe achtergrond en met zwemattributen en één ook in badpak maar met een achtergrond die het antwoord is op mijn vraag “Wie ben jij, wat maakt jou nou gelukkig?”

Nou, dat was een vraag waar de meeste dames niet direct een antwoord op hadden!

W: monicavankleef.nl

T: 06-48608448/010-4610413

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit. Vanwege Covid - 19 nu ONLINE 

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top