skip to Main Content

Biografie:

Mariette van Waard uit Nederland (Woerden), geboren in 1977. Al sinds mijn jeugd ben ik breed geïnteresseerd in alles wat met beeld te maken heeft. Mijn studies omvatten mode, interieurarchitectuur (HKU) en meubelmaken (HMC), daarnaast heb ik me verdiept in fotograferen en schilderen. Ik werk als zzp-kunstenaar, decorbouwer en schilder en af en toe exposeer ik of geef ik een creatieve workshop.

Beschrijving:

De meeste van mijn foto’s ontstaan in de natuur, omdat dat mijn grootste inspiratiebron is. Wij zijn met haar verbonden, zij voedt ons en vormt ons aardse thuis.Vanuit deze basis wil ik andere werelden en mogelijkheden ontdekken en laten zien. Door te spelen met licht en beweging ontstaat er een beeld dat dieper gaat dan het zichtbare. Het voert je mee naar een andere wereld. Een parallel universum dat verborgen zit net onder de oppervlakte van het zichtbare. Een gedroomde wereld waar alles mogelijk is. Deze wereld wil ik zichtbaar maken, de droom delen en het bewustzijn creëren dat er meer is in deze wereld dan wat we zien. De beelden nodigen je uit je fantasie te gebruiken en zelf de wereld te herscheppen.

Top
Back To Top