skip to Main Content
Maandag 4 Juni 2018 17.00 Uur: Fotoplaza Met O.a. Bas Van Der Poel, Femke Doove, Rick Slagter, Joke Van Den Berg, Arjan Spannenburg, Niek Watermulder En Nathalie Dekker.

Maandag 4 juni 2018 17.00 uur: Fotoplaza met o.a. Bas van der Poel, Femke Doove, Rick Slagter, Joke van den Berg, Arjan Spannenburg, Niek Watermulder en Nathalie Dekker.

Met FOTOPLAZA bieden we jullie als bezoekers de gelegenheid je fotowerk te presenteren aan publiek. Je krijgt de beschikking over een beamer en groot scherm en de microfoon en kunt zo in gesprek gaan met aanwezig publiek. IPIbox-fotografen, fotoclubs, fotoverzamelaars & -liefhebbers en zeker ook studenten van fotografie-opleidingen zijn van harte welkom.

Op FOTOPLAZA is ook een leestafel met recente catalogi, expositieagenda,interviews en fotoboeken. Hier kun je je eigen aankondigingen aan toevoegen.

Wil je een presentatie houden op FOTOPLAZA? (NB. Voor 4 juni is Fotoplaza VOLGEBOEKT) Meld je dan aan via het contactformulier op deze website. Je omschrijft kort je plan en stuurt enkele foto’s mee. Wij stellen een programma samen en vermelden dit op onze website en andere social media, dus ook met jouw gegevens en een illustratieve foto van jouw presentatie.

Met FOTOPLAZA beogen we UITWISSELING.

Top
Back To Top