skip to Main Content

Voor de eerste keer op stap als straatfotograaf op de bloemetjesmarkt in Utrecht.
Ik heb de tijd genomen er rond te dwalen gedurende verschillende ochtenden. Altijd op zaterdag. Bij zon, regen en bewolkt weer.
Spannend voor mij  te ervaren hoe dicht je bij de mensen kan komen en welk verhaal ik zal vertellen.
Een plek met veel vrolijke mensen en het ruikt er lekker. Ook contacten met de bezoekers en de marktkooplui. ‘Waarom maak je foto’ s en wat wil je ermee doen’, was soms de vraag.
Foto ‘s maak ik voor mijn plezier en ik wil af van het standaard vakantiekiekje, maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan.  Geposeerde foto’s zijn niet de bedoeling. Voor mij werd het een mooi proces, de techniek verbeterde en ik werd steeds kritischer op het resultaat. Er gebeurt heel veel, er is veel interactie tussen de mensen, jong en oud, de sfeer van de bloemen slaat een vrolijke brug tussen mensen, als liefdessymbool.

Een hartelijke groet, Loes van den Berge.

.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit. Vanwege Covid - 19 nu ONLINE 

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top