skip to Main Content

Al langer ben ik geïnteresseerd in moderne architectuur en probeer daar ook interessante foto’s van te maken. Pas recent ga ik op zoek naar beelden die vervreemden dan wel intrigeren. Juist dit geeft mij weer een heel nieuwe impuls om te kijken hoe een gebouw interactie heeft met zijn omgeving.

Diana Bokje heeft mij uitstekend geholpen om uit de foto’s die ik meegebracht had, juist die over te houden die dat vervreemdende het best overbrengen.

 

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit. Vanwege Covid - 19 nu ONLINE 

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top