skip to Main Content

Ik houd van verhalende fotografie. Het beeld ontstaat in mijn hoofd en na de nodige slapeloze nachten begint het te borrelen.

Ik fotografeer vanaf jonge leeftijd. Na mijn pensionering is mijn hobby uitgegroeid en heb ik meerdere workshops gevolgd. Onze stal is tot fotostudio omgebouwd dit geeft mij veel mogelijkheden. De getoonde foto’s zijn onderdeel van een serie en geven een impressie van mijn werk. In de foto van Daphne en Apollo is te zien hoe Daphne tot boom veranderd en Apollo haar probeert tegen te houden.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit. Vanwege Covid - 19 nu ONLINE 

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top