Ga naar hoofdinhoud

Het was een gedenkwaardige avond. We mogen weer (los)! De blijdschap daarover hing in de lucht.

De start was ’s middags met de drukbezochte workshop van Aad van Vliet  met Filmen voor fotografen, waarbij de deelnemers flink aan het werk gezet zijn. In elke geval was de docent na afloop moe.

Het diner was ouderwets gezellig, met mensen die elkaar vaak in lange tijd niet meer gezien hadden.

Fotoplaza met het aanstormend talent. Jan Prins  met zijn filosofische vragen en bespiegelingen  die hij omzet in beelden . Daarna kwam Monique Witkamp: een fotografe met een krachtige stijl , met interesse in mode die in het fotograferen van mensen o.a. op zoek is naar  wie ze zelf is. En dan als laatste Els Wieringa: Zij kijkt rond in de nabije natuur en maakt sprookjesachtige, dromerige foto’s.

Met de lezing van Dolph Kessler hebben we vanuit onze stoelen  een hele wereldreis gemaakt. Hij leidde ons daarin door zijn fotografieloopbaan.  Hij fotografeert natuur met het accent op de samenlevingen en gemeenschappen die er wonen. Van de Art fairs, via de kusten van de Noordzee naar de stad Lviv in Oekraïne en naar de noordelijke landen zoals Spitsbergen, Alaska en Groenland.

Gedurende het review gedeelte heerste een geanimeerde drukte van mensen die met een drankje in de hand heerlijk aan het napraatten en genieten waren. En van de reviewtafeltjes waar er weer feedback op mooie, bijzondere foto’s gegeven kon worden.

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit.
Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top