skip to Main Content

FCKW Online vanaf 8 juni 2020 om 19.00u

Het Fotografencafé Kasteel Woerden gaat online verder. We weten ons gesteund door onze vrienden van het Fotografencafé. Ook zijn we onze sponsoren zoals PICTORIGHT en VsbFonds Woerden dankbaar dat ze ons juist nu willen steunen. We zetten ons vertrouwde Kasteel Woerden concept gewoon voort!

Fotoplaza
Aanstormend fototalent kan tijdens Fotoplaza belangwekkend eigen werk presenteren. De eerste keer online : Henri Blommers met Plastic Utopia

Gesprek met Jeroen Toirkens | Borealis project

Een indringend foto-document over de betekenis voor onze leefomgeving van de Boreale wouden in het noorden van de Verenigde Staten, Europa en Azië. Samen met Jelle Brandt Cortius maakte Jeroen de afgelopen 5 jaar acht verschillenden reizen naar het noordelijke wouden gebied. In dit project laat de fotograaf niet alleen zien wat de betekenis van deze wouden is voor ons bestaan op deze planeet, maar ook hoe we omgaan met deze bossen en wie ervan leven.

Reviews door Jeroen Toirkens

De portfolio-reviews zijn niet weg te slaan. Jeroen bespreekt de portfolio’s van Wim van der Meeren, Sip Helder, Hazel Ling en Pauli en Rob Gerritsen.

Sluitertijd |Dies Groot

Geïnspireerd door de tijd waarin we nu leven, vragen we onder het motto Sluitertijd een fotograaf iets bijzonders over het vak van de fotograaf te vertellen. Dies Groot bijt het spits af met een overdenking over de MEEST BASIC CAMERA ter wereld.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit. Vanwege Covid - 19 nu ONLINE 

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top