skip to Main Content

Model/danseres: Jelina de Raad,Visagie: Zjoske van Niekerk, Locatie:Remise Den Haag. 

Al ruim 20 jaar ben ik aan het fotograferen als amateurfotograaf. Nooit in opdracht van – of voor – anderen. Autodidact is het trefwoord met mijn fotografie.  Je kijkt naar fotowerk van mensen die zich fotograaf noemen en daar geld voor vragen…….. 

De techniek van de fototoestellen gaat maar door. Daarin moet de bedienaar van het toestel ook mee, mijn theoretische kennis en techniek moet ook verder. Daarom volg ik nu de deeltijdopleiding tot vakfotograaf aan de Fotovakschool in Rotterdam. 

De mens in het algemeen is wat ik graag fotografeer. De mens in zijn eigen omgeving of juist net even anders. Zuiver fotograferen met weinig bewerking en liefst geen enkel filter heeft mijn voorkeur.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit. Vanwege Covid - 19 nu ONLINE 

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top