skip to Main Content

De werkelijkheid is niet meer genoeg

Fotograferen doe ik graag, met passie en met veel plezier. Ik stel mijzelf het liefst voor uitdagingen en zo ook bij dit experiment. Hetgeen ik maak is analoog (dubbelbelichting) en puur, het bevat geen photoshop, maar ook hier is dé realiteit niet voldoende. Waar de realiteit in mijn beelden evident en bewust is gevarieerd en gemuteerd, worden mijn generatie en de generaties erna dagelijks overspoeld door beelden die als realiteit worden voorgeschoteld. Ondanks de subtiliteit waarmee het gedaan lijkt te zijn, vormt het een groot contrast met het dagelijks leven van mensen zoals u en ik.

Als student had ik niet het geld om een spiegelreflex te komen, de toen nog koninginnedagmarkt bracht daar verandering in. Voor €15 was ik de trotse bezitter van een analoge spiegelreflex. Eenmaal aan het werk en wat meer ruimte om wel die digitale camera te mogen bezitten, blijft het analoge mijn fascinatie houden.

instragram.com/charlottevanruijven

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit. Vanwege Covid - 19 nu ONLINE 

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top