skip to Main Content

Mijn naam is Bas van der Poel, een 36 jarige fotograaf met een passie voor de schoonheid van verval. 
Hiervoor reis ik door heel Europa om daar plekken te bezoeken waar niemand anders komt. Dit bied mij de kans unieke plekken te fotograferen om daar nog een glimp te vangen van hoe het ooit was.
De serie “Lost Romance” is met diezelfde visie ontstaan. Dit idee ontstond toen ik een rondreis door Saksen / Oost Duitsland maakte. Ik stond op een podium van een verlaten balzaal. Dit triggerde mij om hier een reeks van te maken. Alle foto’s vanaf een zelfde standpunt gemaakt. Vanaf het podium de zaal in. Om zo deze bijzondere zalen vast te leggen waar vroeger liefdes ontstonden, gedanst en gefeest werd. Met mijn foto’s hoop ik nog een stukje van deze romantiek vast te kunnen leggen.

https://www.maestro-photography.nl 

 

 

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit. Vanwege Covid - 19 nu ONLINE 

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top