Ga naar hoofdinhoud

Vanavond weer 4 ervaren fotografen/reviewers. Ze zijn geïnteresseerd in je portfolio. Wat is er deze zomer aan toegevoegd ? Kom met je vragen en vraag advies of… een beoordeling van je werk.

De Reviewers zijn:

Katharina Pöhlmann
is fotografe en beeldend kunstenaar.

Na haar studie choreografie, performance- en visual-arts aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam heeft Katharina zich gespecialiseerd in audiovisuele media.
In 2011 is ze afgestudeerd aan de Foto-academie Amsterdam, werkt sindsdien aan haar eigen fotoprojecten en tevens als jurylid, portfolio-reviewer en coach voor fotografen en videomakers.
Haar werk wordt internationaal geëxposeerd en werd diverse keren genomineerd.

Evelyne Jacq 
heeft ruim 20 jaar ervaring als persfotografe voor onder meer NRC Handelsblad, NRC Next en Foto-persbureau Hollandse Hoogte. Ze zoekt de kunst van het toeval; daarin is ze bevrijd van het primaat van het ene beslissende moment, zoals dat geldt in de fotojournalistiek: dat ene gebaar van de omstreden politicus, de bal die net van een schoen vertrekt, de blik van de zegevierende zakenman. Het toeval brengt haar lijnen, composities, vormen die ze zich toe-eigent en waar ze de kijker deelgenoot van maakt.

Dies Groot
is een Woerdense en internationaal bekroonde vakfotograaf.  Dies (1958) begon op 10-jarige leeftijd met fotograferen en ontwikkelen & afdrukken en heeft zich ontwikkeld tot een fotograaf met een groot ambachtelijk vakmanschap. Vanaf 1974 begint hij met doka-cursussen en vanaf 1984 met exposeren, maakt faam met o.a. zijn pinhole/speldeprik-foto’s zonder lens, wint vervolgens diverse prijzen en start ook met glasheldere fotocursussen voor beginners, vervolg en gevorderden. In 2000 wordt hij wereldwijd hoofdprijswinnaar van de prestigieuze Kodak/Hasselblad Millennium fotowedstrijd in New York. Sinds 2020 heeft hij zijn ambachtelijke analoge zwartwit fotografie weer opgepakt.

Alex Feenstra

is werkzaam als prepresser/lithograaf/kleurspecialist bij de bekende drukkerij Robstolk. Producent van prachtige foto- en kunstboeken. Alex is een waarlijk kunstenaar als het gaat om het werken met vilt. Zie : http://qvilt.nl/. Met een scherp oog kijkt hij naar je portfolio…zijn adviezen kunnen waardevol zijn voor jou.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit.
Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top