Ga naar hoofdinhoud

21.15: De Portfolio Reviewers zijn:

Katharina Pöhlmann
Katharina is fotografe en beeldend kunstenaar. Na haar studie choreografie, performance- en visual-arts aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam heeft Katharina zich gespecialiseerd in audiovisuele media.

In 2011 is ze afgestudeerd aan de Foto-academie Amsterdam, werkt sindsdien aan haar eigen fotoprojecten en tevens als jurylid, portfolio-reviewer en coach voor fotografen en videomakers. Haar werk wordt internationaal geëxposeerd en werd diverse keren genomineerd.

Corrie de Kruif
Conceptuele en documentaire fotografie met het accent op emoties. Corrie heeft zich gespecialiseerd als afscheids- en herinnerings fotograaf. Zij is tevens kunstenaar. Corrie is als autonoom fotograaf afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam.

Behalve als fotocoach, fotoreviewer en jurylid is Corrie werkzaam als afscheidsfotograaf en maakt zij liefdevolle, troostrijke beeldherinneringen van een naderend afscheid.

Dies Groot
Is een Woerdense en internationaal bekroonde vakfotograaf. Dies (1958) begon op 10-jarige leeftijd met fotograferen en ontwikkelen & afdrukken en heeft zich ontwikkeld tot een fotograaf met een groot ambachtelijk vakmanschap. Vanaf 1974 begint hij met doka-cursussen en vanaf 1984 met exposeren, maakt faam met o.a. zijn pinhole/speldeprik-foto’s zonder lens. Van 1994-2019 organiseerde en begeleidde hij precies 25 jaar lang geheel zelfstandig ruim 100 fotoreizen naar vele landen.

Roelant Meijer
Is grafisch ontwerper, fotograaf en wandelaar. Hij heeft zijn eigen bureau “Tegenwind”. Hij ontwerp boeken, brochures, affiches; maar ook tentoonstellingen of campagnes.

Hij maakt ook zijn eigen boeken over voettochten ver weg en dichtbij die vaak over leegte gaan en filosofische vragen oproepen. Met behulp van vormgeving en fotografie brengt hij z’n wandeling tot leven in de traditie van de walking artists.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit.
Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top