Ga naar hoofdinhoud

Je kunt geheel vrijblijvend je foto’s (op papier) laten reviewen. Neem werk mee voor een toets op kwaliteit of een advies over aanpak en richting.
Intekenen vanaf 19.30 uur bij één of meer fotografen voor een review van 15 minuten. De intekenlijsten liggen op de Lange Tafel.

De reviewers vanavond zijn onder meer:

Katharina Pohlmann, autonome, documentaire- en lokatiefotografie, film en video.

Katharina is fotografe en beeldend kunstenaar.
Na haar studie choreografie, performance- en visual-arts aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam heeft Katharina zich gespecialiseerd in audiovisuele media. Ze heeft vele jaren gewerkt als docent aan de Hogeschool voor de Kunsten en tevens als camera-operator en Director of Photography voor televisie en film.
In 2011 is ze afgestudeerd aan de Foto-academie Amsterdam, werkt sindsdien aan haar eigen fotoprojecten en tevens als jurylid, portfolio-reviewer en coach voor fotografen en videomakers.
Haar werk wordt internationaal geëxposeerd en werd diverse keren genomineerd.

Corrie de Kruif, conceptuele en documentaire fotografie met het accent op emoties

Corrie heeft zich gespecialiseerd als afscheids- en herinnerings fotograaf. Zij is tevens kunstenaar. Corrie is als autonoom fotograaf afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam. In haar werk als kunstenaar onderzoekt zij universele emoties, waarbij het accent ligt op veerkracht en liefde voor het leven.

Behalve als fotocoach, fotoreviewer en jurylid is Corrie werkzaam als afscheidsfotograaf en maakt  zij liefdevolle, troostrijke beeldherinneringen van een naderend afscheid.

Roel van der Bij, beeldend kunstenaar –  schilderijen en beelden

Volgde een opleiding aan het Grafisch Lyceum te Utrecht, de Famous Artist School (fotografie) te Amsterdam, de Nieuwe Academie voor Beeldende Kunsten te Utrecht en bij de Woerdense kunstenaars Henk Schippers en Jan Vermaat. De drang om te tekenen en te schilderen is hem in het bloed meegegeven. Weinige ogenblikken laat hij onbenut om aan zijn roeping als beeldend kunstenaar te beantwoorden. Hij maakt gebruik van verschillende materialen en technieken en legt zich ook toe op het beschilderen van oude luiken en deurpanelen.

Evelyne Jacq ( Agadir,1953 )
heeft ruim 20 jaar ervaring als persfotografe voor onder meer NRC Handelsblad, NRC Next en Foto-persbureau Hollandse Hoogte. In Bretagne, waar als Française haar wortels liggen, vindt ze de rust en ruimte om zich uitsluitend te richten op autonome fotografie. Ze zoekt  ” l’art du hasard “, de kunst van het toeval. Daarin is ze bevrijd van het primaat van het ene beslissende moment, zoals dat geldt in de fotojournalistiek: dat ene gebaar van de omstreden politicus, de bal die net van een schoen vertrekt, de blik van de zegevierende zakenman. Het toeval brengt haar lijnen, composities, vormen die ze zich toeëigent en waar ze de kijker deelgenoot van maakt. Zij werkt afwisselend in Frankrijk en in Nederland.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit.
Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top