Ga naar hoofdinhoud

21.15 Reviewers

Katharina Pöhlmann,  autonome fotografie, film, video. Katharina is fotografe en beeldend kunstenaar. Na haar studie choreografie, performance- en visual-arts aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam heeft Katharina zich gespecialiseerd in audiovisuele media. Ze heeft vele jaren gewerkt als docent aan de Hogeschool voor de Kunsten en tevens als camera-operator en Director of Photography voor televisie en film.

In 2011 is ze afgestudeerd aan de Foto-academie Amsterdam, werkt sindsdien aan haar eigen fotoprojecten en tevens als jurylid, portfolio-reviewer en coach voor fotografen en videomakers. Haar werk wordt internationaal geëxposeerd en werd diverse keren genomineerd.

Corrie de Kruif, conceptuele en documentaire fotografie met het accent op emoties. Corrie heeft zich gespecialiseerd als afscheids- en herinnerings fotograaf. Zij is tevens kunstenaar. Corrie is als autonoom fotograaf afgestudeerd aan de Fotoacademie in Amsterdam.
In haar werk als kunstenaar onderzoekt zij universele emoties, waarbij het accent ligt op veerkracht en liefde voor het leven.
Behalve als fotocoach, fotoreviewer en jurylid is Corrie werkzaam als afscheidsfotograaf en maakt zij liefdevolle, troostrijke beeldherinneringen van een naderend afscheid.

Bram Tackenberg, krachtige en kwetsbare portretten.
Bram is begonnen als beeldend kunstenaar. Inmiddels heeft het middel zich geëvalueerd tot doel en heeft hij zich verder gespecialiseerd in de fotografie zelf. Zijn fotografie kenmerkt zich door een directe, onverbloemde manier van kijken, wat resulteert in krachtige en tegelijk kwetsbare portretten. Hij begon in 2014 met zijn serie “De Woonkamers” waarin hij mensen in hun eigen woonkamer fotografeert.

Dies Groot is een Woerdense en internationaal bekroonde vakfotograaf. Dies (1958) begon op 10-jarige leeftijd met fotograferen en ontwikkelen & afdrukken en heeft zich ontwikkeld tot een fotograaf met een groot ambachtelijk vakmanschap. Vanaf 1974 begint hij met doka-cursussen en vanaf 1984 met exposeren, maakt faam met o.a. zijn pinhole/speldeprik-foto’s zonder lens, wint vervolgens diverse prijzen en start ook met glasheldere fotocursussen voor beginners, vervolg en gevorderden. Van 1994-2019 organiseerde en begeleidde hij precies 25 jaar lang geheel zelfstandig ruim 100 fotoreizen naar vele landen. In 2000 wordt hij wereldwijd hoofdprijswinnaar van de prestigieuze Kodak/Hasselblad Millennium fotowedstrijd in New York. In 2001 richt hij de Stichting Fotografie Tegen Armoede op, voor hulp aan mensen in extreme armoede, d.m.v. de opbrengsten van zijn foto-activiteiten en giften. Sinds 2020 heeft hij zijn ambachtelijke analoge zwartwitfotografie weer opgepakt.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit.
Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top