Ga naar hoofdinhoud

21.15 Portfolio review en lange tafel

Katharina Pöhlmann, fotograaf en beeldend kunstenaar.
Na haar studie choreografie, performance- en visual-arts aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam heeft Katharina zich gespecialiseerd in audiovisuele media.
In 2011 is ze afgestudeerd aan de Foto-academie Amsterdam, werkt sindsdien aan haar eigen fotoprojecten en tevens als jurylid, portfolio-reviewer en coach voor fotografen en videomakers.
Haar werk wordt internationaal geëxposeerd en werd diverse keren genomineerd.

Evelyne Jacq, persfotografe, cursusontwikkelaar en jurylid en portfolio-reviewer
Evelyne heeft ruim 20 jaar ervaring als persfotograaf voor onder meer NRC Handelsblad, NRC Next en Fotopersbureau Hollandse Hoogte. Ze zoekt de kunst van het toeval; daarin is ze bevrijd van het primaat van het ene beslissende moment, zoals dat geldt in de fotojournalistiek: dat ene gebaar van de omstreden politicus, de bal die net van een schoen vertrekt, de blik van de zegevierende zakenman. Zij werkt afwisselend in Frankrijk en Nederland

Dies Groot, vakfotograaf, cursusontwikkelaar en groot ambachtelijk vakmanschap.
Is een Woerdense en internationaal bekroonde vakfotograaf. Dies begon op jonge leeftijd met fotograferen en ontwikkelen & afdrukken en heeft  een groot ambachtelijk vakmanschap. Dies maakte faam o.a. zijn pinhole/speldeprik-foto’s zonder lens, wint vervolgens diverse prijzen. In 2000 wordt hij wereldwijd hoofdprijswinnaar van de prestigieuze Kodak/Hasselblad Millennium fotowedstrijd in New York.

Mariëtte van Slagmaat, galeriehoudster en bestuurslid van het Cultuurplatform Woerden
Mariëtte organiseert al bijna 15 jaar exposities van professionele Nederlandse kunstenaars. Naast schilderijen, foto’s en objecten bestaat de collectie uit kunst- en designobjecten van Nederlandse vormgevers, voornamelijk sieraden en lederwaren en uit dichtbundels en fotoboeken van lokale kunstenaars. Mariëtte is bestuurslid van het Cultuurplatform Woerden. Mariëtte is een kenner pur sang.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit.
Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top