Ga naar hoofdinhoud

21.15 Portfolio review en lange tafel

Ook vanavond kunnen fotografen hun foto’s voorleggen aan reviewers die de foto’s van professioneel advies zullen voorzien. Vanavond zijn hiervoor beschikbaar:

Bram Tackenberg, krachtige en kwetsbare portretten. Bram is begonnen als beeldend kunstenaar. Inmiddels heeft het middel zich geëvalueerd tot doel en heeft hij zich verder gespecialiseerd in de fotografie zelf. Zijn fotografie kenmerkt zich door een directe, onverbloemde manier van kijken. Hij begon in 2014 met zijn serie “De Woonkamers” waarin hij mensen in hun eigen woonkamer fotografeert.

Katharina Pöhlmann, fotografe en beeldend kunstenaar.
In 2011 afgestudeerd aan de Foto-academie Amsterdam, werkt ze sindsdien aan haar eigen fotoprojecten en tevens als jurylid, portfolio-reviewer en coach.
Haar werk wordt internationaal geëxposeerd en werd diverse keren genomineerd.

Evelyne Jacq, persfotografe, cursusontwikkelaar en jurylid en portfolio-reviewer
Ze zoekt de kunst van het toeval; daarin is ze bevrijd van het primaat van het ene beslissende moment, zoals dat geldt in de fotojournalistiek: dat ene gebaar van de omstreden politicus, de bal die net van een schoen vertrekt.

Annabel Oosteweeghel is fotograaf. Ze studeerde Audio-visuele Vormgeving aan de Academie St. Joost in Breda. Door haar film-achtergrond zijn haar foto’s meer dan beeld, ze vertellen een verhaal. Haar commerciële werk richt zich op lifestyle en mensen.
Haar eerste museale fototentoonstelling was met haar project Old Love in Museum Hilversum.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit.
Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top