Ga naar hoofdinhoud

21.15 Portfolio review en lange tafel

Ook vanavond kunnen fotografen hun foto’s voorleggen aan reviewers die de foto’s van professioneel advies zullen voorzien.
Vanavond zijn hiervoor beschikbaar:

Alex Feenstra

Alex Feenstra is werkzaam als prepresser/lithograaf/kleurspecialist bij de bekende drukkerij Robstolk. Producent van prachtige foto- en kunstboeken. Alex is een waarlijk kunstenaar als het gaat om het werken met vilt. Met een scherp oog kijkt hij naar je portfolio…zijn adviezen kunnen waardevol zijn voor jou.

http://www.qvilt.nl

Roelant Meijer

Is grafisch ontwerper, fotograaf en wandelaar. Hij heeft zijn eigen bureau “Tegenwind”. Hij ontwerp boeken, brochures, affiches; maar ook tentoonstellingen of campagnes. Hij maakt ook zijn eigen boeken over voettochten ver weg en dichtbij die vaak over leegte gaan en filosofische vragen oproepen. Met behulp van vormgeving en fotografie brengt hij z’n wandeling tot leven in de traditie van de walking artists.

Martin van Thiel

Martin is na zijn carrière als vrachtwagenchauffeur, gedragstherapeut, taek-won-do-leraar en professioneel fotograaf vrij werk gaan maken. Kortdurende projecten, zoals elke ochtend een tekening en langer durende projecten, vastgelegd in fotoboeken. Fotodocent vanaf 1981. Eigen Fotoschool Statief, gevestigd te Utrecht, vanaf 1984. Laatste fotografieproject: ‘Drenthe is Japan’. Huidig fotoproject: ‘Geloof in Limburg’.

Katharina Pöhlmann, fotografe en beeldend kunstenaar.

In 2011 afgestudeerd aan de Foto-academie Amsterdam, werkt ze sindsdien aan haar eigen fotoprojecten en tevens als jurylid, portfolio-reviewer en coach.
Haar werk wordt internationaal geëxposeerd en werd diverse keren genomineerd.

Locatie:

Fotografencafe Kasteel Woerden
Kasteel 3
3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:
Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

Back To Top Top