Ga naar hoofdinhoud

Maandag 4 oktober 2021 19:00 uur:

Fotoplaza

Met FOTOPLAZA krijgen bezoekers de gelegenheid fotowerk te presenteren aan publiek. Je krijgt de beschikking over een beamer, groot scherm en de microfoon en kunt zo in gesprek gaan met het aanwezige publiek. Fotoclubs, foto-verzamelaars & -liefhebbers en zeker ook studenten van fotografieopleidingen zijn van harte welkom. Dit keer:

Jan Prins

‘Ik wil de fotografie, soms in combinatie met andere vormen van expressie, gebruiken om vragen te stellen. Soms zijn dat filosofische vragen, soms zijn dat praktische vragen. Maar wel vragen die voor mij actueel zijn, die betrek-king hebben op de ontwikkeling van onze samenleving. De zoektocht naar identiteit, het opgroeien van kinderen, niet oordelend maar zoekend kijken, dat zijn onderwerpen die ik naar voren wil brengen met beeld, tekst en geluid.’

Els Wieringa

Tot ik in mijn tienerjaren mijn eerste camera kreeg heb ik me tijdens vakanties geamuseerd met kiekjes en het fotograferen van landschappen en plantjes. Veel meer werd het niet, mede door mijn drukke werkzaamheden in de medische sector. Maar het ging kriebelen, en toen ik meer tijd kreeg vooral na mijn pensionering kreeg de fotografie mij echt te pakken.

Om verder te komen ben ik velerlei fotocursussen gaan volgen. Ik ontdekte de creatieve mogelijkheden en het werd  een verrijkend avontuur. Deze reis is nog gaande en steeds weer gaat er een nieuw stukje wereld voor mij open.

Ik heb veel gehad aan Fotoclub Iris te Woerden en ben nu lid van het Natuurfotografengilde (https://www.natuurfotografengilde.nl).
Voorlopig ben ik nog niet uitgekeken.

Monique Witkamp

‘Hoe krachtig kan iemand communiceren zonder woorden? Ik tracht dit terug te brengen in mijn fotografie. Ik leer graag van andere die weinig te vertellen hebben, introvert zijn.’

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit.
Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top