skip to Main Content

Fotoplaza: Werk van aanstormend talent…
19:00-20:00u

Om 19.00u Martina Ketelaar: fotograaf

Martina Ketelaar (1997) is een autonoom, toegepast fotograaf die voor bedrijven en organisaties werkzaam is. Ze is gevestigd in Bolsward, Friesland, maar is daarnaast veel in de randstad te vinden. Ook fotografeert ze haar eigen projecten die vaak met actuele onderwerpen als identiteit, cultuur en authenticiteit te maken hebben. Haar kijkwijze is niet kritisch, maar ook niet romantiserend. Ze balanceert op een fijne lijn wat het werk interessant houdt. Martina laat in haar werk de onderwerpen vaak aan het toeval over. Ze gaat af op haar intuïtie en documenteert op die wijze haar onderwerp.

Zij was als fotograaf mee met de TU Delft naar Australië met de solar-race. De auto van team Delft vloog in brand terwijl ze ruim op de eerste plaats lagen, drama voldoende lijkt me.

Meer lezen en zien van Martina Ketelaar:  www.martinaketelaar.com

Om 19.20u:  Ellis Doeven: fotograaf

Ellis (1969) komt vertellen over haar boek: Maktak and Gasoline. Ze heeft het boek in eigen beheer uitgegeven en werkt nu samen met Self Publishers. Haar boek is geselecteerd als èèn van de 33 ‘Best Dutch Book Designs’ van 2018. Dit jaar werd ze winnaar met haar boek op het ‘Belfast Photo Festival’.

Meer lezen en zien van Ellis Doeven:  www.selfpublishersunited.com/maktak-and-gasoline

Tot slot om 19.40 uur: Jonna Bruinsma: fotograaf

Ik wil in mijn presentatie vertellen over wie ik ben als maker, hoe ik mij verhoud tot het werkveld en daarbij een aantal van mijn projecten van de afgelopen jaren toelichten. Natuurlijk allemaal aan de hand van beeld.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit. Vanwege Covid - 19 nu ONLINE 

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top