skip to Main Content

19.00 uur: Fotoplaza: Werk van aanstormend talent…

Willem Jacobs:

Taal-, beeldarbeider. Taal is altijd bij Willem Jacobs een leidraad in zijn leven geweest en nog. Bij de fotografen Dies Groot en Hans van Ommeren heeft hij ook zijn beeldtaal ontwikkeld wat resulteerde in zijn een expositie “Rietwerk” dat te zien in House of Arts, Molenstraat, Woerden.
4 seizoenen lang struinen rond de plas in Waterrijk leverde prachtige gedichten en foto’s op over het riet rond de plas.
Meer lezen en zien van Jacobs? Kijk op www.taalarbeider.nl

Wim Salki:

Kunstenaar, fotograaf. ‘Als kunstenaar produceer ik geen weergave van de werkelijkheid. Mijn foto’s en installaties zijn een reflectie van de werkelijkheid zoals ik deze persoonlijk ervaar. Ik ben geen rock en roll-kunstenaar. Geen activistische en ook geen burgerlijke kunstenaar. Daarom zie je dit ook niet terug in mijn beelden. Mocht dat wél een keer het geval zijn dan zal ik trachten te ontkennen dat ik het ben.’
Voor meer info http://wimsalki.com

Marijn Kuijper:

Komt vertellen over zijn nieuwe boek ‘Regarding you & me’. “Mijn vader stierf in 1983, toen ik slechts drie jaar oud was. Bij vele gelegenheden heb ik hem gemist als vaderfiguur en rolmodel. Toen hij stierf, was ik zijn dochter. Ik heb hem nooit kunnen vertellen dat ik transgender ben. Nu ik op het punt sta vader te worden, wordt de wens om dichter bij hem te komen nog sterker.” (onder voorbehoud)
Meer info: https://marijnkuijper.nl/

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit. Vanwege Covid - 19 nu ONLINE 

Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top