Ga naar hoofdinhoud

Vanavond weer veel aandacht voor aanstormend talent. Het zijn niet alleen jonge fotografen die nieuw werk presenteren, maar ook de wat meer ervaren fotografen vertellen in 20 minuten hun persoonlijke fotoverhaal.

Cees Beuzekom

In 2021 afgestudeerd met autonoom project “Natuur+1” aan Fotoacademie Amsterdam. Zijn hele leven is hij al geïnteresseerd in de natuur en hoe de mens zich hiertoe verhoudt.  “Natuur+1” toont dat natuur de oorsprong is van alles en wij daar als mens onlosmakelijk deel van uitmaken

Expositie bij Loods 6 met elf beeldmakers.  Solo expositie bij Atelier K84 en geselecteerde deelnemer fotobeurs Buy My Darlings, Amsterdam.

Het project is opgenomen in GUP New Talent Photography 2022 en verscheen met een twee pagina’s groot artikel in magazine Marketing Tribune.

Petra Beckers

In mijn werk laat ik mij vooral leiden door de zoektocht naar sfeer en licht. Dit geldt zowel voor mijn portretseries als voor documentaires en straatfotografie. Ik haal veel inspiratie uit schilderijen, een bezoek aan een museum levert de brandstof voor nieuwe series en ideeën. De oude meesters begeleiden mij naar het gebruik van licht, de impressionisten inspireren mij tot het gebruik van kleuren en abstracte kunst dient als voorbeeld als het gaat om minimalisme. Schoonheid en esthetiek zoeken en vinden, ook op plaatsen en momenten, waar je het niet verwacht – dat is het verhaal dat ik vertel met mijn foto’s.

Ap Quist

Ik ben een autodidactisch fotograaf. Analoog begonnen met zwart/wit en nu 20 jaar digitaal. Heb een voorliefde voor schoonheid van oud en vergankelijkheid. Sfeer vangen vind ik boeiender dan technisch optimaal vastleggen.
De emotie die ik tijdens het fotograferen ervaar, wil ik graag overbrengen op de kijker.
Met mijn camera als gereedschap wil ik als een schilder met penseel iets creëren en niet perfect kopiëren.
Ik word gelukkig van barsten, scheuren ,roest en erosie en vind daar vaak de basis voor ‘abstracte’apartfoto’s.
De laatste jaren maak ik in samenwerking met de band Apassie ook voorstellingen waarbij beelden en live muziek elkaar aanvullen en versterken.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit.
Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top