Ga naar hoofdinhoud

Fotoplaza geeft (jong) foto-talent een podium om eigen werk aan een select en kritisch publiek te presenteren met deze keer:

Sam Warnaar

Sam Warnaar is autonoom fotograaf. In juli 2021 heeft Sam haar hbo-diploma behaald aan de Fotovakschool in Rotterdam. In haar werk ligt de focus op kwetsbaarheid en kracht. Voor haar laatste project ‘Contact’ is Sam drie keer een week weggegaan van alle sociale contacten en verdere prikkels, zoals een boek, muziek of televisie. Alleen zij met haar camera in een huisje in de natuur. Op zoek naar haar puurste en meest kwetsbare zelf, vertaald in fotografie en video. Een project over zelfacceptatie, zonder daar anderen voor nodig te hebben.
Haar project is geëxposeerd in Loods 6 in Amsterdam en door het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam. Sam vertelt tijdens haar presentatie over haar proces en ervaringen tot nu toe als fotograaf.

Website: www.bysamwarnaar.com
Instagram: #by.samwarnaar

Eva Veldhoen

Eva Veldhoen verruilde in 2018 de advocatuur voor de fotografie. Haar foto’s zijn esthetisch, met een focus op vorm, compositie en veelal kleur. Ware schoonheid is voor haar pas aanwezig wanneer er ‘echtheid’ in doorsijpelt, wat kan zitten in een verhaal, emotie, humor of iets dat schuurt. Eva raakt geïnspireerd door de externe, fysieke wereld om haar heen, maar ook – misschien nog wel meer – door haar eigen verbeeldingswereld. Dit heeft te maken met het pad wat ze zelf afgelegde (en nog steeds aflegt), dat gaat over het opnieuw verbinden met haar intuïtie. Eva is o.a. geïnteresseerd in het creatieproces.

Wat gebeurt er als we springen, gewoon beginnen, om daarna verder te zien? Wat als alles er al is?

Ingeborg Everaerd

Ingeborg is een visual storyteller die wordt aangetrokken door de puurheid, kwetsbaarheid en authenticiteit van mensen over de hele wereld. Ze fotografeert graag mensen die in het dagelijks leven misschien niet opvallen, maar die een emotioneel of bijzonder verhaal met zich meedragen.

Omdat Ingeborg oprecht geïnteresseerd is in -en meeleeft met de mensen die zij fotografeert, hebben ze het gevoel dat ze haar kunnen vertrouwen en haar in hun persoonlijke leven kunnen toelaten. De omgeving waarin deze mensen leven speelt een essentiële rol in haar beelden.

Ingeborg Everaerd is in 2019 afgestudeerd aan de Fotoacademie. Haar werk is afgelopen jaren meerdere keren geëxposeerd op verschillende fotofestivals in zowel Nederland als het buitenland.

Locatie:

FotografencafeKasteelWoerden

Kasteel 3

3441 BZ WOERDEN

T 0348 436000

Contact:

Aart Sliedrecht 06 22 908 538

 

Voor fotografen, door fotografen

FotografencaféKasteelWoerden: 6 dagen per jaar Inspiratie en Kwaliteit.
Meld je aan voor onze Actualiteiten en ontvang een overzicht van onze komende activiteiten

 

Back To Top Top